Kopen Nike Air Max 180

Home / Forums / Cascade Skyline / Kopen Nike Air Max 180
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • yungue
  November 23, 2020 at 8:02 pm #101765

  Een van de beste releases van 2018 was misschien wel de Nike Air Max 180 Heren/Dames samenwerking, die drie verschillende kleuropties omvatte. Voor 2019 brengt Nike meer kleurstellingen van de Air Max 180 uit met levendige kleurtinten. Deze iteratie van het silhouet heeft een wit bovenwerk gecombineerd met Volt en Hot Pint-accenten, gemarkeerd met “Freedom” op de doorschijnende buitenzool.

  De Nike Air Max 180 Schoenen staat om een ​​aantal vreemde redenen in de geschiedenis gegrift – of hij nu aan Michael Jordan’s voeten verschijnt in die OG Concord-colorway of het feit dat hij 50% meer lucht in de Air Max-eenheid had dan zijn Nike Air Max 90 voorganger. Maar om welke reden dan ook blijft de 180 een ingetogen klassieker die verbleekt in vergelijking met de meer bekende Air Max-tegenhangers. Vandaag keert de sneaker terug in een nieuwe verouderde kleurencombinatie met een antracietkleurige basis terwijl zwarte suède zijpanelen contrasteren met gifgroene branding.

  Yoon van AMBUSH heeft haar liefde voor de Nike Air Max 180 te Koop overduidelijk gemaakt, door een Nike-samenwerking tot stand te brengen die in feite een oprecht eerbetoon is aan de eerste schoen die ze ooit met haar eigen geld heeft gekocht. Door zijn gelijkenis te versmelten met de Air Zoom Flight’s Glove-lijkwade, is het nieuwste avant-garde stuk dat de mix van excentrieke samenwerkingen betreedt, een fusie van enkele van de beste Swoosh-modellen. Aangekomen in twee kleurstellingen, een schoon Pale Grey en een meer vlekbestendig zwart, omhult hun ripstop-achtige bovenwerk de hele voet, terwijl de ritsen van elkaar gescheiden zijn voor wat gemakkelijk in- en uittrekken. Suède panelen aan de achterkant en plastic mallen naast de glanzende neus en het getapete bovenwerk zorgen voor extra dimensie in de richting van de klassiek ingewikkelde zooleenheid voor een pakket nieuwe ideeën gemengd met oude blauwdrukken.

  1991 in Berlijn was een bijzondere tijd in een steeds veranderende omgeving. Nike Air Max 180 Verkoop Na de val van de Berlijnse muur eind jaren ’80 explodeerden de kunst- en muziekscènes van de stad – en Nike brengt nu een eerbetoon aan die culturele revolutie met een speciale versie van de Air Max 180, een schoen die voor het eerst werd uitgebracht in 1991 en snel. werd een Berlijns hoofdbestanddeel. De impact van de new-jack technomuziek die in die tijd uit de Duitse hoofdstad kwam, is nog steeds voelbaar, dus de speciale Air Max 180 haalt zijn inspiratie uit de felle kleuren van de clubs uit die tijd en kleedt de wit / zwarte schoen met gedurfde neon groene en roze accenten.

  Het zijn echter meer dan alleen de kleuren die een eerbetoon zijn: een geluidsgolfpatroon op zowel de hiel als de tong erkent de bevredigende “wubs” die een integraal onderdeel zijn van dansmuziek. Kopen Nike Air Max 180 De metropool-specifieke details gaan ook door op de tussenzool / buitenzool, met een neongroene Airbag en een doorschijnende voorvoet met “FREEDOM” op de linkervoet en “UNITY” aan de rechterkant in vetgedrukte tekst, beide gecentreerd tussen meer geluidsgolven.

  http://www.schoenenjog.com

  Netrockdeals coupons
  December 17, 2020 at 2:41 am #101875

  NetrockDeals: The Best Coupon, Deals, Promo Code Cashback Website.
  NetrockDeals offers to search for Great Coupon, Deals & Offers. India’s Trusted Website. Browse, Shop & Earn the NetrockDeals Cashback.
  we have been offering coupons for various famous brands and products for a long time now, we have come your way now with more. For all your needs we are here for you, we provide you products with brands at discounted prices like no ther. so start shopping and start saving.These are some of our most famous stores, check these out.
  coolwinks offer
  lenskart offers
  makemytrip offers
  goibibo offers
  FreshToHome Coupons
  healthkart coupon
  nike sale
  pepperfry coupon
  Ferns And Petals Coupon
  A2 Hosting coupons
  airtel broadband offers
  Airtel Digital TV Coupons
  Airtel Payments Bank Offers
  airtel recharge offers
  amazon pantry offer
  amazon prime video offer
  Crazy Domains Promo Code
  Dhgate coupons
  hueb coupons
  invideo coupons
  rosegal coupons
  netrockdeals blogs

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.