Nike Dunk Low Träningsskor

Home / Forums / Deschutes River Trail / Nike Dunk Low Träningsskor
Viewing 1 post (of 1 total)
 • antrens@outlook.com
  August 13, 2021 at 8:00 pm #102607

  De premium Dam/Herr Nike Dunk Low “Cider” verscheen voor het eerst medio juni en zal eindelijk voor de herfst verschijnen. Ondergedompeld in herfstvriendelijke tinten, dienen de aankomende sneakers als meer bewijs voor de huidige populariteit van het klassieke Nike Sportswear-ontwerp, omdat ze de afgelopen twee maanden veel aandacht hebben gekregen.

  Het kleedt de gewatteerde basis, getextureerde leren overlays en fleece voering, allemaal verschillend in schaduw vanwege hun respectieve materialen. Nike Dunk Low Träningsskor Langs de zijkant springt de Swoosh in een feloranje, passend bij die van het aangrenzende hiellipje en de ‘Nike’-hangtag. Witte tussenzolen ronden ons af langs de onderkant van het tandvlees, terwijl het ronde ontwerplogo de branding langs de tong voltooit.

  Hoewel het geen interpretatie is van de categorie All Conditions Gear van Swoosh, heeft de nieuwste versie van het 36-jarige model van Peter Moore een “Off Noir/Cider/Dark Chocolate/Wild Berry”-kleurenpalet dat perfect zou passen bij een buitengerichte propositie. Nike Dunk Low Lägsta Priset De uitgebreide kleurblokkering van het paar leent zich ook voor de Nike SB-opdruk, hoewel de stijl volledig deel uitmaakt van het hoofdaanbod van het merk. Met zijn gladde leer tot harig, hoogwaardig suède, zal de optie zeker helpen om de lage Nike Dunk de komende vier decennia voort te stuwen.

  Het is heel goed mogelijk dat die overlays kunnen afbladderen en een andere kleur eronder onthullen, hoewel eerdere Nike-releases met dezelfde materialen die functie niet helemaal hadden. Nike Dunk Low Rea Online Tegen het gebarsten leer is een strakkere mesh-onderlaag in wit aangebracht, die een gecontroleerd contrast toevoegt aan de anders gedurfde materiaaloptie. De zwarte suède Swoosh voegt ook een beetje subtiliteit toe, met bijpassende hiellogo’s en tonglabels om op te starten. Ten slotte voegt een lichtgrijze rubberen buitenzool een strakke, sportieve look toe aan deze opvallende creatie, terwijl de witte voering van sportgaas die retro Dunk-look impliceert.

  Hoewel Nike Sportswear er een traditie van heeft gemaakt om een ​​handvol stijlen te lanceren die zijn geworteld in thema’s die geschikt zijn voor herfst en winter, heeft de categorie consequent nieuwe smaken aan zijn legendarische selectie toegevoegd. Shoppa Nike Dunk Low Onder hen een “Toasty” -collectie met de Shoppa Nike Dunk Low. Ook gepland om te lanceren in een schijnbaar op militair gewaad geïnspireerde olijfgroen en oranje, de aanstaande iteratie van het iconische ontwerp van Peter Moore verwent zich met een build die is gericht op de koudere maanden van het jaar.

  http://www.bdzsneakers.com

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.